g

Onderhoud

onderhoud-neleman-autobedrijf-nieuwerkerk-ad-ijssel
Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf voor uw auto onderhoud in de regio Nieuwerkerk a/d IJssel, Capelle? Autobedrijf Neleman is uw BOVAG autobedrijf en is verbonden aan de Bosch Car Service. Dit laatste garandeert u 24 uur per dag mobiliteit, zeven dagen per week. Ook uw eventuele fabrieksgarantie komt niet in gevaar wanneer u uw jonge voertuig bij ons laat onderhouden. Fabrieksgarantie blijft! Tevens pechhulp vanaf uw voordeur en ook bieden wij u vanzelfsprekend vervangend vervoer.

Kleine beurt

Autobedrijf Neleman is bekend met de fabrieksspecificaties van elk merk en model auto. Is uw auto toe aan een kleine onderhoudsbeurt? Wij zullen het onderhoud van uw auto verzorgen en het onderhoudsboekje (wanneer aanwezig) voorzien van een stempel.

Grote beurt

Is uw auto toe aan een grote beurt? Ook hier zullen wij het onderhoudsboekje (wanneer aanwezig) voorzien van een stempel. De onderhoudsbeurten worden uitgevoerd door onze ervaren monteurs, zodat u verzekerd met van kwaliteit.

Wachten?

Tijdens het wachten kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze wachtruimte. Wij hebben voor u een leestafel met diverse magazines en een gratis WIFI-verbinding. Natuurlijk zullen we u ook een lekker kopje koffie aanbieden.