g

Gezocht: ervaren 1e Autotechnicus

Kennen auto’s voor jou geen geheimen en heb je minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als Assistent Autotechnicus of vanuit een veelzijdige functie als Automonteur bij een dealer en wil jij je doorontwikkelen? Solliciteer dan op de functie van Ervaren 1e Autotechnicus. Bij Vakgarage Neleman gaan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van ons autobedrijf hand in hand!

Wat ga je doen?

Als 1e Autotechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan diverse merken personenwagens. Je stelt diagnoses en verhelpt storingen middels diagnose software. Je maakt verkochte auto’s rijklaar. Een ander belangrijk onderdeel is dat je APK keuringen efficiënt weet uit te voeren.

“Sinds ik hier begonnen ben als Autotechnicus heb ik het erg naar mijn zin bij Neleman. Omdat we een universeel autobedrijf zijn krijg je te maken met alle soorten automerken. Van oudere modellen tot de nieuwste hybride en elektrische modellen. Iedere dag weer een andere uitdaging. Daarnaast ervaar ik het als erg stimulerend dat ik hier de ruimte krijg om mezelf door te ontwikkelen.”
Ivar, Autotechnicus bij Neleman

Jouw profiel

 • Je hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie als Assistent Autotechnicus;
 • Je hebt een afgeronde opleiding 1e Automonteur / Autotechnicus
 • Je hebt ervaring met APK keuringen (pré);
 • Je hebt een probleemoplossende werkhouding: als je iets niet weet zoek je het uit;
 • Je bent allround, je werkt met verschillende automerken;
 • Je bent service- en klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;

Wat bieden wij jou?

 • De kans om te werken met verschillende automerken en met de nieuwste autotechnieken zoals hybride en elektrische aandrijving;
 • Een fulltime baan met marktconform salaris
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen via het volgen van cursussen en opleidingen bij de Automotive Academy;
 • Een informele werksfeer binnen een klein team;

Kom werken als Autotechnicus bij Vakgarage Neleman

Vakgarage Neleman is een universeel autobedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat en is een erkend leerbedrijf. We hebben een klein en informeel team en hebben de ambitie om door te groeien met een aantal goede vakmensen. Voldoe jij niet aan dit profiel qua ervaring of functie eisen maar ben je technisch gedreven en heb je passie voor autotechniek? Bekijk dan onze andere vacatures ( https://www.neleman.nl/vacatures/ ) of stuur een open sollicitatie met je CV.

 

Meer weten?

Heb je vragen over de functie of de arbeidsvoorwaarden? Neem contact op met Karel Neleman, hij vertelt je graag meer over het bedrijf, de werkzaamheden en jouw mogelijkheden.

Tel: 0180-312911

Email info@neleman.nl

Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.