g

Gezocht: Leerling Bedrijfswagentechnicus (BBL)

Heb jij passie voor vrachtwagens en de techniek die daar bij komt kijken en wil je je hierin verder doorontwikkelen van Leerling naar 1e Assistent Bedrijfswagen bij een Erkend Leerbedrijf? Solliciteer dan op de functie van Leerling Bedrijfswagentechnicus bij Autobedrijf Neleman! Bij ons bedrijf gaan jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van ons bedrijf hand in hand!

Wat ga je doen?

Als Leerling Bedrijfswagen ga je 4 dagen bij ons werken en 1 dag in de week naar school. Je doet ervaring op met trekkers, opleggers, kraanwagens, bakwagens. Je leert alles op het gebied van vrachtwagens zoals APK, ijken van tachograaf, onderhoud en revisie, laadklepkeuring.

“Neleman is erkend als leerbedrijf. Wij investeren in de ontwikkeling van goede mensen. Je wordt bij ons persoonlijk begeleid door echte vakmensen en als je het aan kunt, krijg je ook de ruimte om meer complexe werkzaamheden aan te pakken.”
Karel Neleman, Eigenaar Autobedrijf Neleman

Jouw profiel

  • Je volgt de opleiding Bedrijfsautotechnicus 2 of 3 (BBL);
  • Je hebt oog voor onze klanten en geeft advies en uitleg;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en het imago van ons bedrijf;
  • Je draagt mede zorg voor een nette en opgeruimde werkplaats;
  • Je hebt geen 8 tot 17.00 mentaliteit en je hebt er zin in!

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende werkplek waarin je veel gaat leren met de mogelijkheid om door te groeien naar 1e Assistent Bedrijfswagen;
  • Persoonlijke begeleiding door vakkundige medewerkers;
  • Een marktconforme vergoeding;
  • Je maakt volwaardig onderdeel uit van een gezellig team;

Kom werken als Bedrijfswagentechnicus bij Autobedrijf Neleman

Autobedrijf Neleman is een universeel autobedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat en is een erkend leerbedrijf. We hebben een klein en informeel team en hebben de ambitie om door te groeien met een aantal goede vakmensen. Voldoe jij niet aan dit profiel qua ervaring of functie eisen maar ben je technisch gedreven en heb je passie voor autotechniek? Bekijk dan onze andere vacatures ( https://www.neleman.nl/vacatures/ ) of stuur een open sollicitatie met je CV.

 

Meer weten?

Heb je vragen? Neem contact op met Karel Neleman, hij vertelt je graag meer over het bedrijf, de werkzaamheden en jouw mogelijkheden.

Tel: 0180-312 911

 

Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Interesse om bij ons te werken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.