fbpx

g

Gezocht: Vrachtwagenmonteur met APK

Voor ons bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel, tussen Rotterdam en Gouda, zijn wij op zoek naar een allround vrachtwagenmonteur. Hierin ben je verantwoordelijk, samen met je collega’s, voor het onderhoud en reparaties van vrachtwagens. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud aan opleggers en aanhangers. Je lost en spoort storingen op in het elektrische en mechanische gedeelte waarbij je ook verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van diverse onderhoudsschema’s. Naast deze werkzaamheden verricht jij ook APK en tachograaf keuringen van de vrachtwagens. Het betreft een fulltime functie met een passende beloningsregeling.

Je beschikt over minimaal 2 jaar recente ervaring als vrachtwagenmonteur. De ideale kandidaat heeft een afgeronde opleiding als eerste of tweede bedrijfswagenmonteur /bedrijfswagentechnicus en daarbij een rijbewijs C.

Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je bent flexibel inzetbaar en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Je beschikt over een positieve instelling en kan goed onder stress werken.

Uw brief met CV kunt u sturen naar:
Autobedrijf Neleman
T.a.v. Dhr K. Neleman
’s Gravenweg 32
2911 CG Nieuwerkerk aan den IJssel
0180-312911

Mailen kan ook naar:
karel@neleman.nl

Acquisities n.a.v deze vacature worden niet op prijsgesteld