g

Onderhoud Leaseauto

Onderhoud aan uw Leaseauto? Bij ons krijgt u altijd de beste persoonlijke service en daarnaast bieden wij u aantrekkelijke diensten. De klant staat bij ons centraal dus proberen wij uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Onze ervaren klantvriendelijke monteurs plegen vakkundig onderhoud aan uw voertuig.

Wist u dat?

Wist u dat u uw leaseauto ook bij Autobedrijf Neleman kunt laten onderhouden? Wij werken voor bijna alle Leasemaatschappijen, zodat u de service krijgt die u van ons gewend bent.

Blijf mobiel

Besluit u uw leaseauto bij Autobedrijf Neleman te laten onderhouden? Dan behoort onze haal- en brengservice tot de mogelijkheden. Duurt de reparatie wat langer, dan zorgen wij ook voor het vervangend vervoer, wij houden u mobiel.

Wassen en stofzuigen

Bij Autobedrijf Neleman zorgen wij er voor dat uw leaseauto er netjes en fris uit blijft zien. De was- en stofzuigservice is gratis en inbegrepen, zorgeloos rijden dus. Wij bieden de beste service en willen dat onze klanten met een tevreden gevoel weer de weg op gaan.

Wachten?

U kunt gebruik maken van onze wachtkamer voorzien van een leestafel en gratis WIFI verbinding, zodat u nog even kunt doorwerken op uw laptop. En u krijgt er natuurlijk ook een lekker kopje koffie bij.