g

Over Ons

Autobedrijf Neleman

Wij bij Autobedrijf Neleman in Nieuwerkerk a/d IJssel bieden u niet alleen al 60 jaar lang het beste op het gebied van service, betrouwbaarheid en kennis van elk motorisch voertuig. Wij zijn ook betrokken met de mensen om ons heen.

over-ons-neleman-autobedrijf-nieuwerkerk-ijssel
neleman

Eigenaar Karel Neleman

“Wij vinden het belangrijk om bij de mensen betrokken te zijn. Daarom proberen wij met zijn allen zoveel mogelijk te doen voor en met de mensen om ons heen.” Hij sponsort o.a.Stichting Roparun, het Nationale Ouderenfonds middels de uitbus en plaatselijke voetbalvereniging. Verder is hij elk jaar actief tijdens Sinterklaas.

Autobedrijf van het Jaar

Wist u dat Autobedrijf Neleman al 3 keer halve finalist was in de Autobedrijf van het Jaar verkiezing? Deze verkiezing wordt elk jaar door de BOVAG gehouden en wij noemen ons met trots halve finalist van 2009, 2013 en 2017!

Renault Twingo PRIVILEGE 1.2 8V 60 AIRCO 62.000 KM
Warme douche

Warme douche

In 2009 hebben wij de warme douche gekregen van het programma Tros Radar. Mevrouw Van den Boom bracht de auto naar ons, nadat zij met haar Renault Twingo driemaal over de kop was geslagen. Mevrouw Van den Boom was enorm tevreden over haar ervaring bij Autobedrijf Neleman en nomineerde ons daarom voor een warme douche. U kunt de uitzending hier nog eens even terugkijken.

Neleman Race Day

Ook organiseert Autobedrijf Neleman jaarlijks de Neleman Race Day voor alle liefhebbers. Niet alleen race fans, maar iedereen geniet zichtbaar van deze dag en de geweldige sfeer. En voor wie durft de ervaring om mee te rijden op het circuit.

IMG_1582