g

Pechhulp

Bij Autobedrijf Neleman bieden wij u pechhulp via AA. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en u krijgt de vertrouwde sevice van Neleman. Pechhulp via AA biedt u de volgende voordelen:

  • Direct contact in uw regio
  • Uitgebreid netwerk in Nederland en Europa
  • Opgeleide monteurs – diagnose
  • Op kenteken = ook bemiddeling op naam
  • Geen bouwjaar beperking
  • Vervangend vervoer
  • Prijsbewaking – kostenbeheersing

Hulp in Nederland 088-112.1227 hulpcode 2911

In Nederland werkt AA-team, AutoAssistentie-team nauw samen met een netwerk van professionals. Dit netwerk wordt aangestuurd vanuit een state-of-the art alarmcentrale.

De hulpverlening ter plaatse wordt verzorgd door een groot aantal gerenommeerde garagehouders en gespecialiseerde autohulpdiensten die 24 uur per dag voor u klaar staan. Dit netwerk is dusdanig verspreid over het land, dat een automobilist(e) met pech gemiddeld nooit meer dan 15 kilometer verwijderd is van een pechhulpverlener. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze hulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

In de laatste VARA Kassa enquête inzake Pechhulp gaven de AA-team deelnemers de meeste tienen.  Ook werden 99,3 % van de  Pechhulpen die binnen 3 uur te repareren waren weer op weg geholpen.

Hulp buiten Nederland +31-88-112.1227 hulpcode 2911

In het buitenland kunt u rekenen op een professionele hulpverlening.  Er wordt hulp geboden in meer dan veertig Europese landen en op de AA-team alarmcentrale spreekt men Nederlands.

Europahulp geschiedt onder andere  in samenwerking met de AvD, Automobilclub von Deutschland (sedert 1899).  De werkwijze van de buitenlandse partners sluit naadloos aan bij de AA-team werkwijze en voldoen aan de door AA-team gestelde kwaliteitseisen op het gebied van telefonische afhandeling, snelheid en deskundigheid van de hulpverlening ter plaatse alsmede het geboden vervangend vervoer. Dat is een geruststellende gedachte.